Bloggpost

2024-05-05

Drönarsöndag: Umbrella Corporation

DJI_0010.webp

Kan det vara här ondskan är bosatt?

Jag var ute och flög runt med min DJI Mini 3 Pro och fick syn på vad som en gång i tiden varit en vattenpark där familjer spenderat soliga sommardagar men numera blivit något sorts högkvarter för den tvivelaktiga organisationen Umbrella Corporation. Vi får bara hålla tummarna att de inte snickrar på något zombievirus...

Bilden är tagen med vidvinkellinsen till MIni 3 Pro vilket ökar bildvinkeln från 81,5° till 101° men ger också en något tunnformig distorsion.

Bilden är tagen med
Mini 3 Pro med RC fjärrkontroll
DJI
Mini 3 Pro med RC fjärrkontroll
  • Stillbild upp till 48MP RAW
  • Video upp till 4K/60p, 10-bit, 150 Mbps
  • Flygassitans & hinderavkänning, under 249g i vikt
Tillfälligt slut
9 490:-
Mini 3 Pro vidvinkellins
DJI
Mini 3 Pro vidvinkellins
  • Fånga mer med Mini 3 Pro
  • Bildvinkel från 81,5° till 101°
  • Enkel montering
Beställningsvara
499:-
Carl-blogg.png
Skrivet av Carl
CONTENTSKAPARE
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.