Nyhet

2024-04-02

Nyhet: Tamron AF 28-75mm f/2,8 Di III VXD G2 till Nikon Z!

TamronAF2875G2NikonZ_blogg.webp

Tamrons uppskattade normalzoom, snart till en Nikon Z-kamera nära dig.

Ett mångsidigt objektiv som Tamrons populära AF 28-75mm f/2,8 Di III VXD G2 är något de flesta typer av fotografer och videokreatörer kan dra stor nytta av så därför är det glada nyheter att Tamron nu lanserat den även typ Nikon Z-fattningen, tidigare endast till Sony E.

Med en snabb konstant bländare på f/2,8 över hela zoomområdet är Tamron 28-75mm G2 utmärkt i svagt ljus och ger skarpa, detaljerade bilder med vacker bokeh. Den optiska konstruktionen, med 17 element i 15 grupper, inkluderar 2 GM och 2 LD speciella linselement för att minimera aberrationer och förbättra bildens klarhet. BBAR-beläggningen säkerställer att spökbilder och överstrålning elimineras effektivt, även i utmanande bakgrundsbelysta scenarier.

När vår produktspecialist Mats testade detta objektiv till Sony E så blev det inget mindre än högsta betyget Toppklass med uppskattning på bland annat den utmärkta skärpan redan på f/2,8, den tysta och snabba autofokuseringen samt den minimerade fokusandningen och fokusskiftet vid zoom vilket är extra uppskattat vid videoinspelning.

Första leverans förväntas komma redan den 18 april så boka ditt exemplar redan idag!

AF 28-75mm f/2,8 Di III VXD G2, för Nikon Z-fattning (fullformat)
tamron5y-splash.png
Kampanj
120x120guld_SE.png
Tamron
AF 28-75mm f/2,8 Di III VXD G2, för Nikon Z-fattning (fullformat)
  • Tyst och snabb autofokus
  • Bra skärpa
  • Kompakt och lätt
I lager
11 190:-
Carl-blogg.png
Skrivet av Carl
MARKNADSFÖRING
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.