Nyhet

2024-04-03

Nyhet: Samyang V-AF Anamorfisk Adapter

SamyangVAFAnamorphic_blogg.webp

Samyang lanseras en riktigt smart och praktisk anamorfisk adapter som passar till Samyang V-AF-objektiv. Dessa objektiv är optimerade för video och du som filmar vet fördelen med att kunna filma anamorfiskt.

Skapa filmiska widescreen-bilder med Samyangs anamorfiska objektivadapter. Perfekt för filmskapare som vill fånga den stora dukens lockelse i sina produktioner. Adaptern har ett 1,7x squeeze-förhållande med en unik gul bärnstensfärgad anamorfisk flare och en distorsion av tunntyp som ger dina bilder en distinkt anamorfisk look.

Adaptern är kompatibel med följande objektiv:

SamyangVAFAnamorfiskAdapterKompabilitet_blogg.jpg

Adaptern är enkel att montera och låses säkert på plats. När adaptern är monterad är fokus inställt på manuell fokusering. Tack vare elektroniska kontakter kan adaptern förvandla fokusringen på ditt objektiv till en irisring, vilket effektiviserar ditt arbetsflöde och förbättrar precisionen. Framsidan har en Tally-lampa som lyser rött när kameran spelar in så att även en ensam kreatör snabbt kan kontrollera inspelningsstatusen. En mjukfokusfunktion kan ge dina bilder en krämig, glödande mjukhet som påminner om gamla filmobjektiv, särskilt för att skapa en drömlik effekt.

Leveransstart för Samyang V-AF Anamorfisk Adapter är i maj 2024.

Läs mer och beställ här:
V-AF Anamorfisk Adapter
Beställningsvara
11 690:-
Carl-blogg.png
Skrivet av Carl
MARKNADSFÖRING
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.