Nyhet

2024-04-09

Nyhet: DJI RS 4, RS 4 Pro & Focus Pro

DJIRs4Nyhet_blogg.webp

DJI lanserar den fjärde generationen av deras populära gimbal Ronin med den kompakta RS 4, den fullspäckade RS 4 Pro samt det nya objektivkontrollsystemet Focus Pro.

DJI RS 4

DJI RS 4 är en gimbal anpassad för solokreatörer som är ute efter en smidig och effektiv stabiliseringslösning för att skapa gripande visuella berättelser. Den har förbättrad drifteffektivitet, förbättrad stabiliseringsprestanda och ett uppgraderat tillbehörsekosystem. RS 4 har en nydesignad horisontell platta, vilket möjliggör den andra generationens inbyggda vertikala fotografering för snabbare och enklare användning. Utan att behöva ytterligare tillbehör kan du helt enkelt frigöra den horisontella plattan och fästa den i vertikalt läge för vertikal fotografering.

Alla tre axlarna har en teflonbeläggning vilket resulterar i minskad friktion och jämnare balansering. När du byter kamera eller objektiv kan finjusteringsratten på lutningsaxeln flytta kameran, vilket uppnår exakt balansering på millimeternivå. OLED-pekskärmen har fått en ny automatisk låsfunktion. När den är låst kommer skärmen med sänkt ljusstyrka att visa nuvarande gimbal- och joystickläge. Detta förhindrar inte bara oavsiktliga beröringar utan hjälper också till att spara batteri.

RS 4 har en lastkapacitet på 3 kg så den hanterar de allra flesta vanliga spegellösa kamera- och objektivkombinationer utan problem. Jämfört med föregående generation har RS 4:s tiltaxel förlängts med 8,5 mm, vilket ger utökat balanseringsutrymme.

Läs mer och beställ här:
RS 4
DJI
RS 4
 • Lastkapacitet 3kg 
 • Automatisk ihopvikning & låsning
 • Horisontell platta för inbyggd vertikal inspelning 
I lager
6 790:-
RS 4 Combo
DJI
RS 4 Combo
 • Lastkapacitet 3kg 
 • Automatisk ihopvikning & låsning
 • Horisontell platta för inbyggd vertikal inspelning 
I lager
8 790:-

DJI RS 4 Pro

DJI RS 4 Pro är utrustad med kolfiberarmar och har en kapacitet på 4,5 kg samt robust kraft och vridmoment, som enkelt hanterar vanliga spegellösa/videokamera- och objektivkombinationer. RS 4 Pro har en 20% ökning mot föregångaren i motorvridmoment över tre axlar, vilket ger större kraftredundans när den är balanserad. Detta säkerställer att gimbalen förblir lyhörd och exakt i sina spårningsrörelser, även med tunga kameror eller flera tillbehör.

Det nya bilmonterings-läget optimerar stabiliseringsalgoritmen baserat på fordonsvibrationer och vindmotståndsdata, vilket möjliggör ökad stabilitet även under skakiga förhållanden.

DJI RS 4 Pro expansiva flaggskeppsstabilisator integreras sömlöst med nya DJI Focus Pro-objektivkontrollsystemet, DJI Transmission och ett omfattande kontrollekosystem. Denna synergi ger film- och tv-industrin en fullskalig produktionslösning som förenar stabilisering, överföring, övervakning, fokusering och kontroll. Det vidgar horisonterna för kreativa möjligheter, vilket gör det möjligt för filmfotografer att utnyttja sin fulla potential och visa upp sina färdigheter.

Läs mer och beställ här:
RS 4 Pro
DJI
RS 4 Pro
 • Lastkapacitet 4,5kg 
 • Automatisk ihopvikning & låsning
 • Kompatibel med Focus Pro, LiDAR och DJI Transmission
I lager
10 590:-
RS 4 Pro Combo
DJI
RS 4 Pro Combo
 • Lastkapacitet 4,5kg 
 • Automatisk ihopvikning & låsning
 • Kompatibel med Focus Pro, LiDAR och DJI Transmission
I lager
13 490:-

 

DJI Focus Pro

För första gången introducerar DJI ett LiDAR-fokussystem som en oberoende produkt, vilket gör att en omfattande användarbas kan uppleva friheten med kreativa fokuseringsmöjligheter.

Denna enhet förser filmfotografer med en robust och heltäckande fokuslösning som inleder en ny era av samverkande fokuskontroll mellan människa och maskin.

Det nydesignade DJI Focus Pro Grip har en 2,5-timmars systemströmförsörjning, intuitiva skärmfunktioner, autokalibrering och datalagring för 15 linser, start/stopp-inspelning över bluetooth och handhållna fotograferingsmöjligheter, vilket erbjuder en exceptionell LiDAR-fokuseringsupplevelse, även utan en Ronin stabilisator.

Läs mer och beställ här:
Focus Pro Creator Combo - LiDAR autofokus & trådlöst följefokus-system
DJI
Focus Pro Creator Combo - LiDAR autofokus & trådlöst följefokus-system
 • LiDAR-fokusering utan Ronin-enheter 
 • AF och MF växling på millisekunder 
 • Ger autofokus till manuella objektiv
Beställningsvara
10 990:-
Focus Pro All-In-One Combo - LiDAR autofokus & trådlöst följefokus-system
DJI
Focus Pro All-In-One Combo - LiDAR autofokus & trådlöst följefokus-system
 • LiDAR-fokusering utan Ronin-enheter 
 • AF och MF växling på millisekunder 
 • Ger autofokus till manuella objektiv
Beställningsvara
19 990:-
Carl-blogg.png
Skrivet av Carl
CONTENTSKAPARE
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.