Nyhet

2024-04-11

Nyhet: DJI Avata 2

DJIAvata2Nyhet_blogg.webp

Är det en fågel? Är det ett flygplan? Nej, det är DJI:s nya FPV-drönare som kommer susande!

DJI lanserar nu uppföljaren till deras smidiga FPV-drönare Avata med förbättrad bildkvalitet, säkerhet och batteritid. Kamerasensorn är nästan 30% större än i föregående modell vilket fångar ännu mer detaljer i högdagrar och skuggor. Kameran kan spela in upp till 4K/60p HDR-video med DJI:s bildprofil D-Log M i 10-bit färgdjup som ger betydligt mer utrymme att bearbeta materialet i efterhand. Avata 2 låter dig välja mellan normalvinklar, vidvinkel och ultravidvinkel upp till 155° så att du alltid kan anpassa dig till scenariot.

Den uppdaterade integrerade propellerskyddsdesignen hos Avata 2 gör den lättare och smidigare, vilket gör att den kan navigera fritt i trånga utrymmen. Genom att släppa gaspedalen på RC Motion 3 eller trycka på låsknappen stannar drönaren, så att du lugnt kan hantera oväntade situationer. Dessutom initieras den automatiska Return to Home (RTH)-funktionen när drönarens batteri är lågt eller vid signalförlust, vilket adderar ett extra lager av säkerhet.

Med Easy ACRO kan du nu sväva, dyka och rulla för fantastiska flygbilder med ett enda tryck. Att fånga episka FPV-bilder med DJI RC Motion 3 och Avata 2 är enklare än någonsin.

DJIAvata2Nyhet_blogg2.webp

Nya DJI Goggles 3 har fått Real View PiP (Picture-In-Picture) som låter dig observera din omgivning utan att ta bort glasögonen. Den högupplösta Micro-OLED-skärmen och överföringen med ultralåg latens erbjuder en ännu bättre FPV-upplevelse. I glasögonen kan du justera skärpan och brusreduceringsnivåerna för mer finjusterade videor.

Med DJI RC Motion 3 kan både erfarna och nya piloter utföra häpnadsväckande luftakrobatik utan ansträngning som spektakulära vändningar, drifter och andra fängslande manövrar.

Läs mer och beställ här:
Avata 2 Fly More Combo, FPV drönare - 1 batteri
DJI
Avata 2 Fly More Combo, FPV drönare - 1 batteri
 • 10-bit 4k60fps
 • 1/1,3” CMOS Sensor 
 • 23min flygtid, 13km räckvidd 
I lager
12 190:-
Avata 2 Fly More Combo, FPV drönare - 3 batterier
DJI
Avata 2 Fly More Combo, FPV drönare - 3 batterier
 • 10-bit 4k60fps
 • 1/1,3” CMOS Sensor 
 • 23min flygtid, 13km räckvidd 
Beräknas in i slutet av juni
14 790:-
Läs mer och beställ här:
Avata 2 Fly More Combo, FPV drönare - 1 batteri
DJI
Avata 2 Fly More Combo, FPV drönare - 1 batteri
 • 10-bit 4k60fps
 • 1/1,3” CMOS Sensor 
 • 23min flygtid, 13km räckvidd 
I lager
12 190:-
Avata 2 Fly More Combo, FPV drönare - 3 batterier
DJI
Avata 2 Fly More Combo, FPV drönare - 3 batterier
 • 10-bit 4k60fps
 • 1/1,3” CMOS Sensor 
 • 23min flygtid, 13km räckvidd 
Beräknas in i slutet av juni
14 790:-

Jämförelse mot DJI Avata
 

  DJI Avata 2 DJI Avata
Easy ACRO Ja Nej
Sensorstorlek 1/1,3" 1/1,7"
Videoinspelning 4K/60p HDR 10-bit D-Log M 4K/60p D-Cinelike
Batteritid Max 23 minuter Max 18 minuter
Räckvidd DJI O4 -  max 13 km DJI O3+ - max 10 km
Max överföringsbitrate 60Mbps 50Mbps
Internt lagringsminne 46GB 20GB
Carl-blogg.png
Skrivet av Carl
CONTENTSKAPARE
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.