Nyhet

2024-04-02

Nyhet: Ricoh GR III/x HDF med inbyggt diffusion-filter!

127818_127819_Ricoh_GR_HDF_011-7_GR_HDF.jpg

Populära GR III och GR IIIx kommer nu med nya funktioner.

Denna nya version av Richos populära kompaktkamera GR III/x har fått ett inbyggt Highlight Diffusions Filter (HDF).

Detta gör att du med ett enkelt knapptryck kan växla mellan att fota klassiska skarpa och kontrastrika bilder till mjuka, atmosfäriska och känslofulla bilder med mjuka högdagrar.

127818_127819_Ricoh_GR_HDF_Wolfgang_Baus_GRIIIX_HDF.jpg

Båda kamerorna är utrustade med samma avancerade funktioner som tidigare modeller, såsom inbyggd bildstabilisering, snabb autofokus och anpassningsbara reglage. Ricoh GR III HDF och GR IIIx HDF erbjuder fotografer de verktyg de behöver för att släppa loss sin kreativitet och fånga fantastiska bilder på ett enkelt sätt. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller en entusiastisk hobbyfotograf är dessa kameror utmärkta för att dokumentera allt från vardagliga ögonblick till att utforska världen omkring dig.

Leveransstart för Ricoh GR III HDF och GR IIIx HDF är april 2024.

Läs mer och beställ här:

GR III HDF
Ricoh
GR III HDF
  • Kompakt och kompetent
  • APS-C-sensor på 24MP
  • Inbyggt diffusions-filter
Okänd leveranstid
14 290:-
GR IIIx HDF
Ricoh
GR IIIx HDF
  • Kompakt och kompetent
  • APS-C-sensor på 24MP
  • Inbyggt diffusions-filter
Okänd leveranstid
14 990:-
Carl-blogg.png
Skrivet av Carl
MARKNADSFÖRING
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.