Bloggpost

2024-04-16

Kikardag i butiken 24 april

kikardag_2.jpg

Med våren i sikte bjuder vi in dig till en kikardag i butiken den 24 april. Vi gästas av Tobias från Focus Nordic som har en bred kunskap kring de modeller vi har på plats. Vi håller öppet till 18:00.

Nu börjar en rolig och händelserik tid i naturen. För dig som gillar att röra dig ute i skog och mark eller på vattnet så kan en kikare göra din upplevelse ännu rikare. Med en bra kikare får du en närmare vy av din omgivning och upptäcker allt som händer där. Vi inbjuder dig till en kikardag onsdagen den 24 april med demonstrationer och riktiga kalaspriser för dig som vill hitta eller titta på en kikare för dina behov.

Kl 13:00 - 18:00 finns Tobias i butiken och demonstrerar ett fint kikarsortiment.
Erbjudanden i butiken hela dagen.

Varmt välkommen, kika in på våra kikare och gör ett riktigt fynd!

Nu börjar en rolig och händelserik tid i naturen. För dig som gillar att röra dig ute i skog och mark eller på vattnet så kan en kikare göra din upplevelse ännu rikare. Med en bra kikare får du en närmare vy av din omgivning och upptäcker allt som händer där. Vi inbjuder dig till en kikardag onsdagen den 24 april med demonstrationer och riktiga kalaspriser för dig som vill hitta eller titta på en kikare för dina behov.

Från kl 13:00 - 18:00 finns Tobias i butiken och demonstrerar ett fint kikarsortiment.
Erbjudanden i butiken hela dagen.

Varmt välkommen, kika in på våra kikare och gör ett riktigt fynd!

Nature 8x42 ED
Focus
Nature 8x42 ED
  • Open hinge-konstruktion. 
  • Skarpa ED-linser
  • Väderbeständig
I lager
2 490:-
Optimum 10x42 ED
Focus
Optimum 10x42 ED
  • ED-lins och dielektriskt och fasbelagda linser 
  • Vattentät och kondenstät, fylld med kvävgas 
  • FMC-coating stöter bort smuts, regn och fingeravtryck 
I lager
4 990:-
Tubkikarkit Viewmaster 20-60x80 inkl Stativ Velbon Videomate 638
Focus
Tubkikarkit Viewmaster 20-60x80 inkl Stativ Velbon Videomate 638
  • Mycket skarp kikare
  • Robust och vädertålig
  • Perfekt för den avancerade användaren
I lager
6 990:-
Victoria-blogg.png
Skrivet av Victoria
MARKNADSFÖRINGSANSVARIG
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.