Bloggpost

2024-04-10

Här är vinnarna i fågelfototävlingen med Jonas Classon!

FågeltävlingVinnare_blogg1.webp

Ett stort grattis till Curt Leidig, Håkan Liljenberg och Olle Robin som kammande hem första, andra och tredje priset med sina magnifika bidrag.

Under slutet av februari och till och med 20 mars har vi haft en fototävling där fåglar har varit motivet. Med oss i tävlingen har vi haft ingen mindre än den talangfulle Jonas Classon som nyligen släppt sin tredje fotobok Sångsvan : Tillbaka i ljuset.

Det har kommit in otroligt många väldigt bra bidrag till tävlingen och Jonas har valt ut tre vinnande bidrag så vi säger ett stort grattis till Curt Leidig, Håkan Liljenberg och Olle Robin!

🥇 Curt Leidig - En personlig portfolio review via digital plattform tillsammans med Jonas Classon. En signerad bok "Sångsvan - Tillbaka i ljuset" och 1000:- presentkort från CyberPhoto.

🥈 Håkan Liljenberg - En signerad bok "Sångsvan - Tillbaka i ljuset" och 500:- presentkort från CyberPhoto.

🥉 Olle Robin - En signerad bok "Sångsvan - Tillbaka i ljuset" och 250:- presentkort från CyberPhoto.

Ett stort tack till alla som skicka in sina fina fågelbilder till tävlingen och till Jonas Classon för sin medverkan!

Här kan du läsa en artikel med Jonas där han delar med sig av sina tankar kring skaparprocessen, hur man kan tänka när man vill fotografera till en egen bok. Jonas tipsar om sådant som är bra att veta som fågelfotograf och har satt ihop tre specialkit för dig som vill ha produkttips.

Jonas Classon - bildens berättarkraft, att fotografera för en egen bok