Bloggpost

2024-04-28

Drönarsöndag: Tåget

DJI_0126_blogg.webp

Bilden är tagen i Åre sensommaren 2023. Då jag inte ofta är här så passade jag på att ta en flygtur med min DJI Mini 3 Pro för att se hur det ser ut från ovan. Just då passerade ett tåg på väg mot nya äventyr så jag passade på att ta en bild.

Bilden är tagen med
Mini 3 Pro med RC fjärrkontroll
DJI
Mini 3 Pro med RC fjärrkontroll
  • Stillbild upp till 48MP RAW
  • Video upp till 4K/60p, 10-bit, 150 Mbps
  • Flygassitans & hinderavkänning, under 249g i vikt
Tillfälligt slut
9 490:-
Carl-blogg.png
Skrivet av Carl
CONTENTSKAPARE
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.