Bloggpost

2024-04-21

Drönarsöndag: Over the Rainbow

DJI_0128_blogg.webp

En väldokumenterad regnbåge vid det här laget.

Denna bild är tagen vid Tennforsen i slutet av sommaren 2023 som har varit med tidigare i Drönarsöndag: Tännforsen. Då trodde jag att jag inte hade tagit någon bild på regnbågen med drönaren utan endast med min systemkamera men nu såg jag att så inte var fallet.

00200695-product_1.jpg
Samma regnbåge från markperspektiv

Bilden är tagen med
Mini 3 Pro med RC fjärrkontroll
DJI
Mini 3 Pro med RC fjärrkontroll
  • Stillbild upp till 48MP RAW
  • Video upp till 4K/60p, 10-bit, 150 Mbps
  • Flygassitans & hinderavkänning, under 249g i vikt
Tillfälligt slut
9 490:-

Skicka in din drönarbild och "vinn" ett presentkort hos oss på 200:-

Har du en egen bild du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag? Om så är fallet får du gärna maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken flygande drönare som helst.

Berätta gärna lite kort om bilden och vilken drönare den är tagen med. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med ett presentkort värde 200:- hos oss!

Många ser nog fram emot att få se just din bild!

Carl-blogg.png
Skrivet av Carl
CONTENTSKAPARE
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.