Bloggpost

2024-04-14

Drönarsöndag: Bruten is

DJI_0165_blogg.webp

Denna söndag bjuder vi på ett ganska populärt motiv bland drönarfotografer såhär års, nämligen isen som börjar öppna sig vilket kan ge både kontrast samt intressanta mönster och former.

Dessa bilder är tagna i Norrbyn, Västerbotten där färjan M/S Norrbyskär avgår ifrån. Bild 1 är ihopsatt av två bilder för att få lite mer av isen och bild 2 visar hur det såg ut lite längre ut.

Bilden är tagen med
Mini 3 Pro med RC fjärrkontroll
DJI
Mini 3 Pro med RC fjärrkontroll
  • Stillbild upp till 48MP RAW
  • Video upp till 4K/60p, 10-bit, 150 Mbps
  • Flygassitans & hinderavkänning, under 249g i vikt
I lager
9 490:-

Skicka in din drönarbild och "vinn" ett presentkort hos oss på 200:-

Har du en egen bild du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag? Om så är fallet får du gärna maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken flygande drönare som helst.

Berätta gärna lite kort om bilden och vilken drönare den är tagen med. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med ett presentkort värde 200:- hos oss!

Många ser nog fram emot att få se just din bild!

Carl-blogg.png
Skrivet av Carl
CONTENTSKAPARE
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.