Bloggpost

2024-04-03

Räntefritt på riktigt med Klarna - Sista chansen!

räntefritt_sistachansen_blogg.webp

Nu är helt rätt tid att optimera din utrustning inför den kommande säsongen! Vi är glada att kunna erbjuda dig en kampanj i samarbete med Klarna som verkligen gör skillnad. Du kan just nu välja att dela upp din betalning räntefritt - på riktigt!

Vår- och sommartider närmare sig med stormsteg och helt plötsligt står det klart hur mycket man faktiskt vill uppleva och göra. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att se över din utrustning inför alla dina projekt, resor och upplevelser den här tiden. Tillsammans med Klarna kan vi därför erbjuda dig en otroligt förmånlig delbetalning som kan göra all skillnad när du vill och behöver göra en investering. 

Missa inte detta - kolla in hur förmånligt ditt erbjudande är, du får:

  • dela upp ditt köp på 6 eller 12 månader 
  • 0% ränta
  • ingen uppläggningsavgift
  • ingen administrativ avgift
     

På varje produktsida, under köpknappen, hittar du mer information om kostnaden för just denna produkt.
Passa på nu, erbjudandet gäller t o m idag den 3 april kl 23:59!

startsideknapp.png