2024-03-15

Fototävling: Vårljus med Viltrox

vårljus.jpg

Vi vill inbjuda dig till en tävling som hyllar vårljuset. Som vinnare kan du kamma hem ett makalöst objektiv av märket Viltrox inför vårens och sommaren allra bästa fotoögonblick. I helgen får du 10% rabatt på dessa fina objektiv om du vill säkra upp utrustningen redan nu.

Mats har nyligen tipsat om de utmärkta och mycket prisvärda objektiv som tagits fram av Viltrox, du hittar dessa tester via länkarna här nedan. Vi önskar dig en härlig och inspirerande fotovår och vill därför, tillsammans med Viltrox Nordic, inbjuda dig att tävla om några av dessa utomordentligt fina produkter. I prispotten ligger inte minst Viltrox AF 27mm f/1,2 Pro - ett objektiv som vår testare Mats har utnämnt till "ett av de bästa och mest prisvärda objektiven genom tiderna".

Men du behöver inte vänta på en eventuell vinst, i helgen får du 10% rabatt på alla objektiv från Viltrox. Köp ditt objektiv redan nu och var redo när fototillfället kommer.  
Läs mer om Mats objektivtips här: för Fujifilm, för Sony, för Nikon Z.

Temat i fototävlingen är "Vårljus" och du får tolka detta tema helt fritt. Vi vill att du tar bilden själv med en kamera eller mobiltelefon. 

Tävlingen pågår mellan 15 mars - 15 april. Fullständiga villkor ser du här nedan.

1:a pris: Viltrox AF 27mm f/1,2 Pro (värde 6790:-) finns till Fujifillm, Sony E och Nikon Z
2:a pris: Viltrox 20mm f/2,8 STM fullformat, finns till Sony E och Nikon Z
3: pris: Valfri Viltrox adapter

Regler och villkor:

Bilden ska vara tagen av dig, inte AI-genererad eller överdrivet redigerad. Skicka in ditt bidrag till tavling@cyberphoto.se. Märk mejlet med "Vårljus" Du kan delta med max 1 bidrag per deltagande, om fler bidrag skickas in är det senaste som gäller. Tävlingen pågår till och med den 15 april 2024 och det vinnande bidraget väljs sedan ut av vår jury och vinnaren kontaktas via mejl. Juryns beslut kan ej överklagas. När du deltar godkänner du att CyberPhoto får publicera bilden och ditt namn i vår blogg och på våra sociala medier. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda samt familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Stort lycka till!