2024-02-29

Tävling: Jonas Classon och din bästa fågelbild

Jonas Classon Fågelfotograf - ett par svanar flyger tillsammans i  ett gyllene ljus.

Jonas Classon är älskad för sina fågelbilder och fotoböcker och släpper snart sin tredje bok. Nu har du chansen att vinna en portfolio review med Jonas, en signerad bok och ett presentkort genom att skicka in din fågelbild till oss. Vågar du testa dina vingar?

Talangfulle Jonas Classon är aktuell med releasen av sin nya bok "Sångsvan - Tillbaka i ljuset". Du kan vinna biljetter redan nu till hans exklusiva vernissage och boksläppet den 14 mars, i Stockholm. Mer om det hittar du här. Men inte nog med det, vi tävlar också ut möjligheten att få en personlig portfolio review med Jonas. Fascineras du också av våra fjäderbeklädda vänner i luften så ta chansen att skicka in din bild till vår tävling med temat "Mitt Fågelfoto". Tävlingen hålls i samarbete med Canon.

1:a pris En personlig portfolio review via digital plattform tillsammans med Jonas Classon. En signerad bok "Sångsvan - Tillbaka i ljuset" och 1000:- presentkort från CyberPhoto.
2:a pris En signerad bok "Sångsvan - Tillbaka i ljuset" och 500:- presentkort från CyberPhoto.
3:a pris En signerad bok "Sångsvan - Tillbaka i ljuset" och 250:- presentkort från CyberPhoto

Här kan du läsa en artikel med Jonas där han delar med sig av sina tankar kring skaparprocessen, hur man kan tänka när man vill fotografera till en egen bok. Jonas tipsar om sådant som är bra att veta som fågelfotograf och har satt ihop tre specialkit för dig som vill ha produkttips.

Jonas Classon - bildens berättarkraft, att fotografera för en egen bok

Skicka in ditt bidrag senast den 20 mars.

Regler och villkor:

  • Bilden ska vara tagen av dig, inte AI-genererad eller överdrivet redigerad.
  • Skicka in ditt bidrag till tavling@cyberphoto.se. Märk mejlet med "Mitt Fågelfoto"
  • Max 1 bidrag per deltagande, om fler bidrag skickas in är det senaste som gäller.

Tävlingen pågår till den 20 mars 2024 och det vinnande bidraget väljs sedan ut av vår jury och vinnaren kontaktas via mejl. Juryns beslut kan ej överklagas. När du deltar godkänner du att CyberPhoto får publicera bilden och ditt namn i vår blogg och på våra sociala medier. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda samt familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Stort lycka till!