Nyhet

2024-02-22

Nyhet: Panasonic LUMIX S 28-200mm F4-7.1 MACRO O.I.S.

lumixzoom.webp

Panasonic släpper nu ett superzoom-makroobjektiv i en kompakt utformning.

Panasonic presenterar det nya objektivet LUMIX S 28-200mm F4-7.1 MACRO O.I.S till deras L-Mount system. Detta objektiv är världens minsta och lättaste långzoomobjektiv, med en total längd på 93,4 mm och en vikt på cirka 413 g.

Förutom att leverera enastående bildprestanda med fantastisk bokeh så är detta objektiv också ett makroobjektiv, vilket gör makrofotografering och närbildsfotografering från bara 3 cm mellan objektivets ände och motivet möjligt. Med ett brett spektrum av brännvidder från 28mm vidvinkel till 200mm telefoto, kan en mängd olika scenarier från landskap till porträtt fångas i hög upplösning med detta enda objektiv.

Det nya 28-200mm objektivet har även höghastighetsautofokus samt att dess kompatibilitet med 5-axlig Dual I.S. 2 (bildstabilisator) kompenserar för oskärpa i olika situationer, vilket gör att du kan koncentrera dig på att fånga motivet. Det erbjuder också mikrostegsbländarkontroll för smidiga exponeringsändringar, samt möjligheten att välja mellan linjära eller icke-linjära fokusringsinställningar. Dessa funktioner har blivit kännetecken för LUMIX S-seriens objektiv.

Läs mer och beställ produkten här: Panasonic Lumix S 28-200mm f/4-7,1 Macro O.I.S | CyberPhoto