Bloggpost

2024-02-06

Interaktiv föreläsning med Magnus Winbjörk i Umeå

Magnus Winbjörk - event i Umeå 20 mars 2024

Nu har du chansen att lära dig ännu mer om djur- och naturfoto från talangfulle Magnus Winbjörk när han gästar Umeå tillsammans med Sony. Vi inbjuder dig till en interaktiv föreläsning med lärandet i fokus. Säkra din biljett redan idag!

I samarbete med Sony kommer Magnus Winbjörk, välkänd för sina majestätiska bilder från de norrbottniska fjällen, att föreläsa i Umeå. Magnus arbetar som fotograf på heltid och spenderar mycket tid ute i naturen där han skapar djurporträtt och landskapsfoton som både berör och fascinerar. Lär dig mer om hur han förbereder sig och hur han tänker kring delar som komposition, tillvägagångssätt och val av utrustning. Se hur han går tillväga i en krävande miljö som snabbt kan förändras och få tips på hur du bäst fotograferar på natten. Det här och mycket annat kan du få svar på under onsdagen den 20 mars då Magnus delar med sig av sina lärdomar och tankar. Han planerar för ett dynamisk möte där du som besökare också inbjuds att vara delaktig med frågor ge föreläsningen riktning. På plats finns även Sony och CyberPhoto.
Vi hoppas att du vill komma och dela kvällen med oss, varmt välkommen!

Plats: Nolia
Dag: 20 mars 2024
Tid: 18:00 - ca 20:30
Biljettpris: 169:-

Du kan läsa mer och köpa din biljett här:
Var redo att visa upp din orderbekräftelse vid entrén.

Läs mer om Magnus här : 
Hemsida: Winbjörk Photo
Instagram: @winbjorkphoto