Bloggpost

2024-02-27

Black Mist med Sandra Hallnor

sandrah.jpg

Produkttips från en av våra content partners!

"Förra sommaren blev jag tipsad om att NiSi Black Mist filter skulle passa mina bilder eftersom jag gillar den sagolika känslan i bilder. Nyfiken som jag är var jag ju tvungen att testa. OCH OM JAG ÄLSKAR DET 😍

Vad gör ett NiSi Black Mist filter för dina bilder?

  • Det förstärker motljus, så att solen spiller in över en större del av bilden 
  • Gör ljuset mjukare 
  • Ger bilden en liten dimmig känslan direkt i kameran. Utan att bilden tappar skärpa. 

De kommer i olika styrkor beroende på hur mycket “mist” du vill ha. 1/2 (starkast) 1/4 (mellan) och 1/8 (svagast).

 Black Mist Filter 1/2 67mm
I lager
1 049:-
Black Mist Filter 1/4 67mm
I lager
1 049:-
Black Mist Filter 1/8 67mm
I lager
1 049:-
Black Mist Filter Kit 67mm
Nisi
Black Mist Filter Kit 67mm
  • 1/4 & 1/8 Black Mist filter
  • Väska ingår
  • Minimal detaljförlust
Beställningsvara
1 990:-

Mina favoriter är ¼ och ⅛ och tycker att olika styrkor passa olika bra beroende på hur ljuset i stunden är, hur det träffar motivet och kameran. Så mitt tips är att testa dig fram hur du ska använda dem och vilken du tycker bäst om. I dessa bilder använder jag Nisi Filter Swift System. Med Swift Systemet kan du ha ett gråfilter OCH ett Black Mist filter på samtidigt"

Besök Sandras webbsida här: Portraits of Lapland