2024-02-16

Du får 60 dagar Capture One på köpet

capture_one.jpg

Capture Ones kraftfulla fotoprogramvara ger dig alla verktyg för att fotografera, redigera, dela och samarbeta. Just nu får du som köper en kamera eller objektiv hos oss möjligheten att testa Capture One i 60 dagar helt utan kostnad.

 

Med Capture One får du proffsresultat snabbt med en ultimat färgnoggrannhet och RAW-bildskvalitet direkt från starten. Anslut din kamera och fotografera direkt till din enhet – eller arbeta trådlöst. Du kan skära ner på redigeringstiden med AI-verktyg och förinställningar. Oavsett om du är i studion eller mitt i ute i naturen kan du skapa bilderna från din stationära dator, iPad eller iPhone. Du kommer att kunna arbeta smidigt tillsammans med ditt team och dina kunder med enkla och smidiga samarbetsverktyg.

Fantastisk färg och bildkvalitet
Du får fantastiska färger och bildkvalitet redan från starten i din fotoprocess som i sin tur betyder mindre justeringar totalt för att komma till ditt önskade slutresultat. Med stöd för nästan 600 kameror och över 700 objektiv är Capture Ones RAW-omvandlare anpassad för den du fotograferar med.
 

AI-maskering
Du kan skapa komplexa masker med ett klick för snabbare, detaljerade redigeringar. Eller låt Capture One enkelt och automatiskt identifiera fotografiets motiv och bakgrund åt dig.
 

Få en konsekvent look på dina foton
Du kan minska den manuella redigeringen avsevärt och få en mer konsekvent look på foton av människor. Skapa ett liknande utseende på foton som är tagna under olika ljusförhållanden genom att automatiskt justera exponering och vitbalans specifikt på dina bilder.
 

Ändra stil med ett klick
Du gör snabba redigeringar med omedelbara ändringar med Styles och förinställningar. Du har också mer kontroll över din redigering med möjligheten att inkludera lager i Styles, så att du kan tillämpa dina redigeringar på flera lager från en enda Style och få enkelt opacitetskontroll och mångsidighet.
 

Samarbeta enklare med team och kunder
Du kan ta bilder från kameran direkt till molnet och dela foton i realtid med team och kunder var som helst i världen. Inget mer nedladdning eller mejlande av stora filer fram och tillbaka. Samla feedback via kommentarer, stjärnbetyg och färgtaggar i appen. Justera dina bilder så ser alla samma bild med de uppdaterade redigeringarna.
 

Ta den perfekta bilden snabbare
Du har mer frihet att röra på dig och skapa med ReTether. Koppla ur din internetdelningskabel, fotografera, koppla in igen, så överförs alla dina bilder automatiskt till Capture One i samma ögonblick som du ansluter kameran igen – även med dina förinställda justeringar och titlar. Se alla dina foton på en större skärm och försäkra dig om att du får bilden du behöver. Samarbeta enklare, gör ändringar direkt på plats och automatiskt applicerade redigeringar när du fotograferar för att komma så nära du kan den slutgiltiga looken.
 

Omvandla RAW medan du fotograferar
Du kan förvandla dina tråkiga RAW-bilder till redigerade versioner för att ge dig själv eller din kund en spännande förhandsvisning. Tillämpa dina redigeringar automatiskt på alla inkommande bilder med Next Capture Adjustments.
Testa fullversionen av Capture One gratis i 60 dagar!