Bloggpost

2024-01-30

Vinn biljetter till seminarium med Serkan Günes

tavling.png

Kom med och tävla om en av 10 biljetter till Serkans Günes heldagsseminarium "Bli en bättre landskapsfotograf" som hålls den 9 mars i Årsta Folkets Hus. Seminariet anordnas av Zoom Fotoresor och på plats under dagen finns även Fujifilm.

Just nu kan du tävla om biljetter till heldagsseminariet med Serkan Günes. Serkan är en prisbelönt och välkänd landskapsfotograf som har laddat upp för en heldag av lärande och inspiration i ämnet. Du får bland annat lära dig hur du kompositionsmässigt bygger upp en bra bild och förmedlar ett djup i det landskap du fotograferar. Han berättar om hur du kan analysera olika typer av ljus och hur du ska tänka kring bildelement så som form, färg, linjer. Du kommer att få tips på hur du mäter ljuset i landskapet på bästa sätt, hur du arbetar med skärpedjup och hur långa teleobjektiv kan användas inom landskapsfotografering samt mycket mer. Via länken nedan hittar du all information du behöver.

Det här seminariet anordnas av Zoom Fotoresor och under dagen finns även Fujifilm på plats och visar sina produkter som passar alldeles mycket bra till landskapsfoto.
Plats: Årsta Folkets Hus, söder om Stockholm.
Dag & tid: 9 mars kl 9:30
Pris: 795:-/person
Här kan du läsa mer om seminariet "Bli en bättre landskapsfotograf"

Du tävlar så här: Mejla oss på tavling@cyberphoto.se och ge oss en motivering varför just du och din vän skulle vilja gå med på det här seminariet.
Vi meddelar vinnarna via e-post. Lycka till!