Bloggpost

2024-01-18

Nikon Z6 II med Kevin Bruseby

nikon z.jpg

Letar du efter en prisvärd kamera som är pålitlig och smidig? Kolla då in vad Kevin säger om Nikon Z6 II. (Psst, just nu sparar du 7000:- vid köp av en Z6 II!)

I samarbete med en av våra content partners Kevin Bruseby kommer här hans erfarenhet av Nikons Z6 II.

-Nikon Z6 II är ett perfekt val för dig som vill ha en vass och robust kamera till ett inte alltför dyrt pris. Nikon har även många bra objektiv i sin Nikkor Z line-up som är väldigt bra optimerade för användning med Nikon Z6 II. Jag valde att satsa på Nikon Z6 II då jag ville ha en vass kamera för fotografering till ett bra pris. Funktioner som dubbla platser för minneskort, snabbare seriebildstagning i RAW och en uppgraderad processor från föregångaren Nikon Z6 är några av de funktioner som fick mig att satsa på Nikon Z6 II. 

Under min senaste resa till Lappland fotograferade jag dagligen i temperaturer kring -35°C, och kameran hanterade dessa extrema förhållanden förvånansvärt bra. Nikons EN-EL15c batteri, som även den är ny för Nikon Z6 II, höll en laddning i 2-3 dagar innan jag fick byta batteri. Oavsett vilken väderlek du fotograferar i, kan du känna dig trygg i att kameran kommer vara där med dig genom alla ögonblick. 

Läs mer om Nikon Z6 II och ta del av vår grymma kampanj på den här: Nikon Z6 II