Tävla internationellt

Nyhet

Det finns en hel del tävlingar att delta i både i Sverige och internationellt. Att vinna tävlingar eller komma högt placerad är en merit och något som kan lyfta en fotograf både när det gäller självförtroende men också affärsmässigt om man försörjer sig på sitt fotograferande.

Man kan leta efter tävlingar på nätet och ganska snabbt hitta många förslag. En stor tävling som nu tar emot bidrag är Sony World Photography Awards. Många klasser och fina vinster gör det till en stor tävling. Det tar lite tid att urskilja alla klasser men när man väl gjort det är det enkelt att skicka in sitt bidrag. Priserna är riktigt fina, pengar och kamerautrustning från Sony står på spel. Du kan även se tidigare vinnare på www.worldphoto.org. Se till att vara med, det är en erfarenhet som kan blir något mycket mera...lycka till!