Svensk natur

Tävlingen fortsätter, du har till 15 juni på dig att vara med i vår tävling med temat Svensk natur. Vi har fått in massor av bidrag och på bilden ser du ett av dem, inskickat av Ronnie i Norberg. Ett riktigt bra tema då det är öppet för tolkning och vi som får se alla bilderna har ett fantastiskt trevlig jobb i vårt jury-arbete, att få njuta av Sverige på bild!

Vi kommer att presentera många bidrag från denna tävling för att vi ska inspirera varandra. Så efter avslutad tävling kommer du att få se många av bidragen som tävlade. Reglerna för tävlingen är följande: I priset ingår en isbjörnsupplevelse att få komma nära de båda isbjörnarna Ewa och Wilbär och få möjligheten att fotografera dem inne i världens största isbjörnsanläggning (Orsa rovdjurspark, inkl entré och mat, heldag). Totalt värde är ca 3000kr och du har chansen att komma hem med fantastiska bilder som dina vänner kommer att bli avundsjuka på. Vad ska man göra för att ha chansen att vinna? Skicka in ditt bidrag (1/person) till blogg@cyberphoto.se i JPG-format med temat Svensk natur. Fri tolkning av temat, vinnare kan ej överklagas och ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnare bestäms av en jury från CyberPhoto AB. Tävlingen pågår tom 15 juni.