Smarta lösningar.

Nyhet

Alla som försökt fälla ihop softboxar, bakgrunder, reflexskärmar och andra studio-tillbehör vet att det bökigaste och jobbigaste är att packa ihop, lite som när man ska hem från en resa utomlands, det går som inte ihop. Men DÖRR har en jättesmart nyhet...

Tänk dig en ram som du med ett enkel tryck får ihop och bara rullar ner i sin väska och åker hem. Så lätt blir det att fälla ihop de nya tillbehör från DÖRR. Du kan köpa dem hos oss inom kort. Softboxarna är fantastiskt lätta att packa ihop vilket kommer att göra arbetet för många av oss mycket enklare. Fattning till Bowens, Elinchrom m.fl. gör att de flesta av oss kan använda dessa.

Mera om dessa nyheter kommer inom kort på hemsidan, precis som många fler nyheter...häng med i Bloggen så missar du inget!

Trevlig kväll!