RX100 III på lager...

Nu har vi den på lager, Sonys nyaste syskon i den växande familjen RX100. Vi har så klart redan testat den och du kan läsa hela testet innan du bestämmer dig för ditt köp. Vi gillar den och allra mest sökaren...

Även om resten av kameran är fantastisk är det innovationer och överraskande grepp som vi slås mest av och som vi har nämnt förut är sökaren en riktigt smart lösning på RX100 III. När får vi se samma lösning från en annan tillverkare? Snart tror vi! Dessutom är både sensor och optik av mycket hög klass så är sommaren 2014 något som du vill se tillbaka till men du vägrar att bära runt på en systemkamera så är RX100 ett jättebra alternativ. Nu när semestern är här så är vi glada att ha de två mest avancerade och bästa kompaktkamerorna på plats, Canon G1X Mark II och RX100 III från Sony, inriktade till olika behov men med det gemensamma att de ger fantastiska bilder.

Canon PowerShot G1 X Mark II
Sony Cybershot DSC-RX100 III