På lager!

Sugen på en helt ny kamera? Sony A77 II är så ny som en kamera kan bli och vi har några enstaka kvar i lager. Kolla in testet som vi är bland de första i Europa med, en riktigt utförlig genomgång av denna nyhet.

Så här skriver Mats i testet, något som bör göra dig ännu mera sugen: Som tidigare nämnt börjar Sony bli en farlig konkurrent till de stora kameratillverkarna, och bland kameror med APS-C sensorer är A77 II en oerhört vass modell. Kameran är skapad i första hand för dig som fotograferar sport eller andra snabba rörliga motiv, och fungerar bevisligen alldeles utmärkt för dessa ändamål. För dig som fotar lite mer lugna motiv t ex porträtt, natur, landskap etc så fungerar den lika bra för det också.

Resten hittar du här: Sony SLT A77 II hus

Med det önskar vi en trevlig långhelg som börjar med Nationaldagen! Vi tar en vilodag imorgon men är tillbaka med full kraft på måndag igen. Välkommen!