Framtiden finns i lager!

Nyhet

Nu har vi Galaxy K Zoom i lager - produkten som man pratade om för bara ett par år sen, en smartphone med "riktig kamera". Kom gärna förbi oss i Lagershopen och kika på den eller läs vårt test på webben som är utförligt.

Vi gillar den här telefonen skarpt och efter ett par dygn med den kan jag personligen bara intyga att den är bra i formatet och är verkligen en fin produkt för dig som gillar att fotografera. Testade de färdiga inställningarna för olika motiv och det fanns massor av roliga sådana. 360 graders-bilderna blev jätteroliga och var mycket lätta med den inbyggda guiden, verkligen något att testa! Panorama fungerar bra och även macro-läget blev bättre än förväntat. Kort sagt så är K Zoom en fin present till någon som gillar att fotografera och dela bilder. Det kan vara du själv, och du förtjänar en present, eller hur?

Läs testet här: Samsung Galaxy K Zoom Svart