Dina motorbilder

Just nu har vi på Facebook möjligheten att skicka in dina motorbilder - och blir du publicerad imorgon så får du två biobiljetter som tack! Kika gärna in på vår Facebook-sida och läs mera. Eller så skickar du dina motorbilder till oss ändå...

Då skickar du på blogg@cyberphoto.se och du har chansen att publiceras även i Bloggen. Biobiljetter ligger i potten! Glöm inte att att använda motljus även vid fotografering av fordon. Men rätt ljus och förutsättningar så kan man få riktigt härligt ljus i bilderna. Att använda en reflekskärm snett framifrån som i fallet ovan ger den där extra lystern som behövs till de mörka partierna. Man får vara försiktig när det är kromade detaljer att man inte själv syns i spegligen eller att det syns en stor reflekskärm, därav är hojen vinklad några grader på bilden. Så när du ska fotografera bilar eller motorcyklar med speglande ytor som krom, fönster eller mycket blank lack så se till att speglingen är lika snygg som motivet och bakgrunden för övrigt...en hopkrupen fotograf i spegligen kan förstöra allt. Eller så klonar man bort det i Photoshop som det också gjorts på bilden ovan...

Bra reflexskärm: Dörr CRK-42 Reflexskärms-kit 107cm diameter, 7 i 1