Canon lanserar!

Nyhet

Idag lanserar Canon en förstärkning till EOS M. nämligen den första telezoomen till det mindre konceptet från Canon, en EF-M 55-200mm f/4,5-6,3 IS STM. Vi ser att priserna på EOS M varit otroligt bra på sistone och vi har fortfarande några EOS M med 22mm kit kvar i lager för 2990kr inkl EF-adapter och blixt.

Så här skriver Canon själva om sitt nya objektiv:
F-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM kompletterar tre befintliga objektiv i EF-M-serien, som tillsammans ger en varierad brännvidd från 11-200 mm. Den nya telezoomen öppnar fler kreativa möjligheter för alla som fotograferar med EOS M – från uppseendeväckande porträtt med brännvidd 55 mm till naturbilder med 200 mm. EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM bygger på Canons unika expertkunskaper inom optik och har optisk bildstabilisator och STM-teknik för att leverera enastående detaljrikedom i stillbilder och filmer. Speciellt vid filminspelning ger STM-tekniken mjuka övergångar när fokus flyttas från ett objekt till ett annat. STM-mekanismen ger också nästan ljudlös fokusering, och resultatet blir filmer med ljudspår som fångar stämningen. Med en högeffektiv optisk bildstabilisator i 3,5 steg reduceras oskärpa som beror på kameraskakningar. Stillbilder blir skarpa när zoom används och filmerna blir stadiga.

Signaturen för objektivserien EF-M är det högkvalitativa metallhöljet och den nya telezoomen är också kompakt, lätt och enkel att ta med sig överallt för daglig användning. Inuti objektivet finns en UD-lins (ultra-low dispersion) som levererar enastående bildkvalitet i hela zoomomfånget. Objektivets icke-roterande frontlins gör det dessutom enkelt att bibehålla en konsekvent effekt när filter används, och den ständiga möjligheten till manuell fokusering ger en större kreativ frihet att justera fokus under tagning.


· Närmare händelsernas centrum med EOS-M-kameran
· Bildstabilisator ger skarpa bilder
· Så kompakt att det kan tas med överallt
· Jämn, nästan ljudlös STM-fokusering
· Snabba justeringar med manuell fokusring
· Ta högkvalitativa bilder – med skarpa detaljer och fylliga färger


Du hittar kampanjerna på EOS M här:
Canon EOS M svart hus + 22mm F2.0 STM + EF-adapter + Speedlite 90EX
Canon EOS M vit hus + 22mm F2.0 STM + EF-adapter + Speedlite 90EX