Vinnare tema: Action

Vinnare av en Sony AS100 Actionkamera blir Sebastian Björk med denna bild! Vi har fått massor och åter massor av härliga bilder men vi fastnade för denna då det är action på hög nivå men också en bild med speciellt perspektiv och en komposition som gör att man tittar länge på den och undrar vart han är på väg samtidigt som man försöka bedöma höjd och riktning. Spännande vinkel!

Sony har tagit sig an marknaden av Actionkameror med AS15, AS30 och nu kommande AS100 och en unik funktion som vi verkligen gillar är möjligheten att lägga på en hastighetsmätare och positionering direkt på filmen från kameran. Det gör det mycket mer överskådligt när man sen tittar på filmen. Dessutom är bildkvalitén mycket god och formatet passar bra till massor av användningsområden. Sony AS100 blir en värsting i klassen och AS30 som finns i lager är en riktigt bra produkt för dig som letar efter en actionkamera.

Ett par tips är tillbehör till AS30 som denna bröstsele och det denna hundsele som gör kameran mycket smidigare att använda respektive enkel för dig som är jägare eller använder din hund på något annat sätt. Bra kvalité, enkla att använda och med bra bildkvalité så kan vi rekommenderas Sony AS30 och AS100. Sebastian slipper investera nu - som vinnare får han en AS100. GRATTIS!

Sony AS30 hittar du här: Sony HDR-AS30
Sony HDR-AS100V Bike kit
Sony HDR-AS100V Remote control kit
Sony HDR-AS100V Werable kit