Tamrac Expedition 9X

Test

Har du mycket prylar så är en bra väska eller ryggsäck ofta räddningen till att ha kontroll över dessa. Vi har testat Tamrac Expedition 9X och det är en rejäl väska med plats för riktigt mycket. Läs testet och fundera om det är valet för dig...

Du hittar hela testet här: Tamrac Expedition 9 X (5589)

Mats skriver så här: Expedition 9 är Tamrac"s största fotoryggsäck med plats för bl a systemkamera av större modell inkl supertele upp till 600mm monterat direkt på kameran, plus extra kamerahus, flera extra objektiv och blixtar, plus massor av andra mindre tillbehör. De vadderade innerväggarna är flyttbara och går att möblera lite som man vill för att anpassa efter den utrustning man har, upp till 16 st fack av varierande storlek är möjligt, plus alla övriga fickor. Tre st flyttbara remmar ger möjlighet att t.ex. låsa fast en eller två kameror med objektiv monterat.