Silent Service

Vissa kameror kan väcka döda. Vissa väcker ingen alls...

Känner du igen "Vsssss, vsssss, SCHLABONK, klick, WZZZZZZZZZZZZT". Ljudet av en vanlig spegelreflexkamera.

Panasonic GX7 låter så här i silent mode: " "

Ja, du läste rätt, den låter i princip ingenting alls! Inte ens ett litet smygklick. Ingenting. Perfekta kameran när du vill fotografera utan att störa. GX7 kan vara ljudlös, den har ett diskret utseende och den kan ta unika 40 bilder per sekund. Börjar det på att låta intressant? Vänta tills i helgen!

Jag ska egentligen inte säga det högt men det kommer en helgkampanj på GX7 som är helt galen. Det kommer nog aldrig ett bättre tillfälle att köpa en GX7. Kampanjen kommer dessutom att gälla alla paket. Kampanjen gäller dock endast i helgen, du kan inte göra en så bra affär på måndag.

Titeln Silent Service kommer från ett klassiskt spel från 1985, gissar att många av er kommer ihåg det :)

Bilden är tagen med Panasonic GX7 med 20/1,7 på full öppning.

Ingen kan sova så gott, eller så udda, som en katt...

/Thomas