På topp!

Fotografen Elias Kunosson skickar en uppdatering från Åre! Den hårda vinden på sistone har gjort att det är dåligt med snö i högzon och kluriga förhållanden för åkarna men även då fotografen. Laviner är inte ovanligt i år och det är något att ta på allvar.

Så här skriver Elias: Vi hade några rätt fina dagar här i helgen där jag passade på att ta mig några turer. Även om jag fotar en hel del action med hög fart och stora stunts är bland det bästa med allt att bara få vara ute i fantastiska miljöer. Många av de sporter jag fotar utspelar sig på platser som tyvärr bara en liten skara får möjlighet att uppleva. Det är en stor drivkraft för mig att kunna förmedla och dela dessa platser med andra. Min förhoppning är att mina bilder kanske kan få iaf en person att faktiskt packa ryggsäcken och ta sig ut på ett eget äventyr, hur stort eller litet det än kan tänkas vara. Med dagar i naturen så är man alltid en vinnare i livet.

Bilden är ett självporträtt och jag har använt en EOS 5D Mark III, ett Canon EF 16-35L, stativ och som utlösare en Pocket Wizard Plus III. 1/160 sek, F8 och ISO 800 är inställningarna. Lycka till med fotograferandet!