Motorsport

Mycket bilder på motorsport i alla dess former i vår tävling med temat ACTION. Sista dag att skicka in bidrag är imorgon så missa inte att delta! Den här läckra bilden har Ilari skickat in och den är tagen på Mantorp under en STCC-helg. Om man ska fotografera motorsport till sommaren och vill ladda upp med ett bra objektiv, vad ska man välja?

Vi tipsar om att se till att man har ett klassiskt 70-200mm-objektiv om man har en konventionell systemkamera. Omfånget passar bra för just action och motorsport och de flesta objektiv i denna brännvidd är relativt ljusstarka. Både Tamron och Sigma har fina alternativ men vi vill slå ett slag för Tamron 70-200 och 70-200 VC (Bildstabilisering och modernare konstruktion). De presterar mycket bra i sina prisklasser och du kan läsa testerna och se testbilder på respektive produkt. VC-varianten ger otroligt bra optiska prestanda samtidigt som både stabilisering, fokusering och kontruktionen i sig ger förtroende.

Dessutom är denna brännvidd bra till så mycket annat. Porträtt, bröllopsfotografering och mycket, mycket mera. Läs mera via länkarna nedan så får du veta allt du behöver veta!

Tamron AF SP 70-200/2,8 Di USD till Sony
Tamron AF SP 70-200/2,8 Di VC USD till Nikon
Tamron AF SP 70-200/2,8 Di VC USD till Canon