Lägg på en rem...

Nyhet

Är du less på originalremmen till din kamera? Vill du pimpa din Fujifilm X100S? Oavsett vad har vi en ny rem i mycket hög kvalitet på lager i tre färger, ljusbrun, mörkbrun och röd. Klassisk design och mycket robust kvalité och det bästa är att den är så bekväm!

Ibland är det så svårt att hitta på en bra present till någon så det här är ett ypperligt tips för dig som vill köpa något till någon som gillar sin kamera eller fotografering men inte vet vad man kan hitta på. Bra pris, bra produkt och passar nästan alla kameror. Eller så unnar du dig själv en ny och fräsch kamerarem och skippar den där slitna som sitter på kameran där hemma...

Exlusiv Nackrem (läder) till Systemkameror (Ljusbrun)
Exlusiv Nackrem (läder) till Systemkameror (Brun)
Exlusiv Nackrem (läder) till Systemkameror (Röd)