Elinchrom RX ONE 3 Head set

Nyhet

Nu lanserar Elinchrom något vi och många andra efterfrågat under en längre tid, ett 3-pack! Just RX One är en succé och ett 3-pack gör det mycket bättre för dig som vill börja med studio där hemma. Dessutom har vi just nu extra mycket bakgrunder på lager och på väg in i lager så missa inte att fylla på din hemmastudio eller påbörja ditt projekt redan nu!

Att använda 3st huvuden gör det mycket enklare då du kan använda en för att ha kontroll på bakgrunden och 2st för att ljussätta motivet. Det gör det enkelt att ha full kontroll på eventuella skuggor och känslan i bilden. Dessutom kan du styra ditt RX One med en iPad vilket är galet smidigt! Det här kitet gillar vi!

Här kan du beställa: Elinchrom Studioblixtpaket D-Lite One 3 Head Set, 3st blixtar+ tillbehör