Blött och kallt

Den här unga duvhökshanen är sugen på att käka sig mätt för dagen. Dyngsur och kall så är ett mål mat något som både vi människor och även djur uppskattar. En härlig bild inskickad av Jan Ring som använder Canon EOS 5D Mark III.

Just Canon EOS 5D Mark III är en av de mest sålda kamerorna vi har haft i vårt sortiment och det är inte så konstigt när man fått till en sådan mix av prestanda i samma produkt. Högupplöst och med bra fart för action, naturfotografering och sport gör att den är bra på det mesta man vill fotografera. För de som bytte från en EOS 5D Mark II så märktes en tydligt skillnad i användbarhet och just därför kan vi inte säga annat än att 5D Mark III är en magiskt bra kamera. Missa inte kampanjen som vi har med ett 50mm F1.4 på köpet just nu...

Canon EOS 5D Mark III hus