Umeå: Samsung på plats!

Idag, onsdag 17 december, så är Samsung på plats med sin arsenal av produkter - foto, smartphone & surfplattor m.m - så du är hjärtligt välkommen att ta en sväng förbi mellan kl 13-17 idag. Dessutom bjuder vi på extra choklad idag!

Nya NX1 har fått mycket utrymme i media då det är en fantastisk kamera som visar vad man teknisk kan göra och för dig som inte ännu känt på den så rekommenderar vi att du kommer förbi och kikar då autofokus, filmning och bildkvalité verkligen är på topp. Du kan testa de nyaste objektiven och få en känsla för hur bra produkterna verkligen är...och blir du sugen så får du en extra bra deal idag. Så är du osäker på vilken produkt du ska köpa till julklapp eller till dig själv, kom förbi, du är hjärtligt välkommen!

Adressen är Gräddvägen 5, Ersboda, Umeå och Samsung är på plats mellan kl 13-17.