Tillfälle! Sony A7 II på väg!

Nu har vi Sony II på väg till oss och du kan få ditt kamerahus eller kit redan denna vecka så se till att lägga order redan nu! Vi kommer att testa den direkt och du får veta vad den går för...men det verkar riktigt bra.

Du kan läsa mera om den och boka ditt exemplar här: Sony Alpha 7 II kamerahus

Nyheten är i huvudsak bildstabiliseringen: Nu kommer uppföljaren till den revolutionerande och mycket populära Sony Alpha 7 (A7). Nytt på A7 II är bland annat marknadens första 5-axliga sensorbaserade bildstabilisering för en sensor i fullformat. Detta medger stora möjligheter att ta stillbilder eller filma på fri hand utan att skakningsoskärpa förstör bildresultatet (motsvarar 4,5 steg kortare slutartid). Bildstabiliseringen är effektiv med alla Sonys E-objektiv och även objektiv ur Sonys A-system (A-optik kräver objektivadapter LA-EA3/LA-EA4 (se tillbehör)). Vid användning av objektiv med inbyggd bildstabilisering (OSS), samverkar de båda stabiliseringssystemen.