Sony Alpha A5100

Test

Det här är kameran som snabbt blivit superpopulär - A5100 från Sony! Litet och smidigt format och mycket bra prestanda till ett riktigt bra pris! Vi har sålt en hel del och hoppas att du som redan köpt din är nöjd, för det borde du vara!

Inte revolutionerande på något sätt men en genuint bra kamera kort sagt. Så här skriver Mats om Focus Peaking, en funktion som finns i A5100: Kameran har något som kallas för focus peaking (översatt i kameran till Konturframhävn), vilket är en suverän hjälpfunktion avsedd för manuell fokusering. Det fungerar som så att kameran ökar kontrasten markant där fokus ligger och man kan välja denna funktion med antingen röd, vit eller gul färg, samt tre olika styrkor.

Lär dig mera om Focus Peaking och om hur A5100 är för övrigt här: Sony A5100 kamerahus svart