Sigma 18-200/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Contemporary

Test

Ännu ett SIGMA-objektiv för test är 18-200mm i Contemporary-versionen. Det här är ett omfång som var otroligt stort för 10 år sen och idag finns både 270 och 300mm som högsta brännvid i liknande varianter så det har hänt mycket även på objektiv-sidan.

Mats som skriver (nästan) alla våra tester skriver så här: Superzoomar är i allmänhet kända för att ge ganska medioker bildkvalité, men vi har faktiskt märkt sista tiden att optiktillverkarna skärpt upp både sig själva och sina objektiv, de har börjat leverera bättre och bättre zoomar även inom detta segment. Detta ser vi som en mycket positiv utveckling, och speciellt eftersom dagens högupplösta kameror avslöjar alla brister mer, vilket ställer högre krav på objektiven än tidigare.

Resten klickar och hittar du här: Sigma 18-200/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Contemporary till Canon