Ny film: Triopo

Nu kan du kolla in vår senaste film i vår kanal, en presentation av Triopos fina 3232-modell med ett spännande slut på filmen! Stativet är det mest prisvärda stativ som vi erbjuder idag och i filmen så ser du varför.

Så här skriver vi i vårt test: Stativet tillhör Triopos "Traveler" serie som innebär att det går att få väldigt litet ihopfälld, endast 47cm, tack vare att benen går att fälla in 180 grader över en utfäld mittpelare. Den är tillverkad av senaste generationens Kolfiber (X8C innebär att den har 8 lager Kolfiber, C för carbon) vilket ger den en extrem styrka, klarar 15Kg belastning och i kombination med en låg vikt endast 1,43kg gör denna intressant för många.

Vill du hellre se filmen så gör du det här: Triopo / presentation
Läs mera om stativet här: Triopo GT-3232X8C XL kolfiberstativ