Ny film: Reflexskärm

En produkt som många har...men också många saknar...är en reflexskärm. Vet du varför man använder en reflexskärm? Vi har nu släppt en ny, kort & koncis, film som snabbt visar exakt varför du ska ha en reflexskärm.

Det finns många varianter och vi länkar till våra bästa modeller här nedan. Om du tar mindre bilder som porträtt upp till halvkropp som kan en handhållen modell räcka men vill du ta helkroppsbilder eller få bästa möjliga effekt så rekommenderar vi en större modell som kräver en hållare eller att du har en assistent med dig, kanske en kompis som vill följa med när du fotograferar?

Här hittar du filmen: Youtube: Reflexskärm

Medelstor reflexskärm: Dörr CRK-32 Reflexskärms-kit 82cm diameter, 7 i 1
För helkropp (tex bröllopsfoto): Dörr CRK-42 Reflexskärms-kit 107cm diameter, 7 i 1
Handhållen reflexskärm: Lastolite Reflexskärm TriGrip 75cm Silver/vit