Nostalgi

Vet du vad det är på bilden?

Jag letade igenom en låda efter en sak men hittade en annan. Jag tog det du ser på bilden i handen och konstaterade att det var väldigt länge sedan jag stötte på en sådan... jag gissar att de flesta känner igen vad det är...

Såg nu på bilden att det saknas tangenter på tangentbordet. De flesta tangentbord har tre tangenter som jag alltid sprättar bort, Caps lock, Insert och Num lock. Tre tangenter som man kommer åt av misstag och som kan göra en galen.

Okej, ifall nu någon inte känner igen filmen på bilden så är det en 126-film som satt i Instamatic-kameror och gav fyrkantiga bilder. Just den du ser är en demovariant som automatiskt spolar tillbaka den simulerade filmen. Du får gärna kommentera och berätta vad som är det mest nostalgiska för dig från den "analoga tiden".

/Thomas