Leica christmas!

Vi erbjuder just nu Panasonics fina GM1 med mycket vassa Leica 15mm f/1,7 för endast 5990kr vilket är ett fantastiskt fint pris. Det här är en kamera som presterar mycket bra och passar även för dig som egentligen kollar på en kompaktkamera...

Fler av oss på CyberPhoto har eller har haft en GM1 tack vare storleken och bildkvalitén. Den presterar som många betydligt dyrare och större kameror men ryms i en jackficka med rätt objektiv. 12-32mm är ett bra allround-objektiv men ska man utnyttja kamerans hela potential så är det Leica 15mm som gäller. Så här skriver vi i testet av objektivet: Riktigt bra skärpa över hela bilden från bländare f/2,0 till f/6,3, och bara aningen mjukare på full öppning samt f/8. På f/5,6 är den knivskarp. Oerhört mjuk och fin bakgrundsoskärpa för att vara en vidvinkel, samt bra egenskaper vid starkt motljus.

Så vill du lyxa till det för dig själv eller din käraste, kolla in det erbjudandet! Nya kameror levereras varje vecka fram till jul! "Leica christmas is like a christmas should be", eller hur? Beställer gör du här: Panasonic Lumix DMC-GM1 svart + Leica Summilux DG 15/1,7 ASPH

(På bilden ser du Erik & Mac på Panasonic när de fick ta emot 2013 års CyberPhoto Award för GM1. Årets vinnare utses inom kort!)