Julklappstips (Umeå)

Perfekt julklapp för den som vill lära sig mera om ljussättning och utvecklas i sitt fotograferande. Det här är en workshop med kände John Hagby, här i Umeå, som kommer att göra dig till en betydligt bättre ljussättare och därigenom en bättre fotograf.

Den 14 januari, med start kl 17:00, så kan du delta i denna workshop. Nivån på denna workshop är anpassad för dig som redan kan grunderna inom fotografering (klarar manuell hantering av kameran med bländare, slutartid, ISO osv) men vill utveckla dina kunskaper inom ljussättning. Ta med din egen kamera då denna workshop till största delen går ut på få arbeta på riktigt under hela kvällen. Vi håller till i 1646 Studios här i Umeå. Normalt kostar denna workshop 1595kr men vi kan erbjuda detta tillfälle (annars måste man åka till sthlm) i Umeå för 995kr per person. Det är ett begränsat antal platser så är du intresserad av att delta så skicka ett mail till blogg@cyberphoto.se på en gång!

Känner du någon som skulle uppskatta detta tillfälle? Dela gärna med dig av informationen eller ännu bättre, köp en plats i form av en julklapp. Kontakta oss på mailadressen ovan så hjälper vi dig att boka en plats. Tid för workshop är 17:00-23:00 (Workshop aktivt ca 17:30-22:30) med tid för frågor och diskussioner. I priset ingår en lättare fika (smörgås, dryck, snacks). Platsen är Lärlingsgatan 18, 1646 Studios och all utrustning tillhandahålls på plats (förutom kamera, objektiv och minneskort).

Finns platser kvar men det är ett max antal så se till att anmäla dig nu för att kunna vara med!