Julen 2014 hos CyberPhoto

Vi kan inte annat än säga att vi har det bra i Sverige när vi jämför med stora delar av världen. UNHCR är en organisation vi gärna vill stödja och ser gärna att du som kund också är med på detta i år. Så i är är det CyberPhotos STÖD-JUL!

Du kan ge din gåva via länken nedan, smidigast är att göra det när du ändå handlar dina julklappar. Du väljer hur mycket du vill ge och du betalar det i kundvagnen precis som när du handlar för övrigt, inga konstigheter. Alla vi i personalen kommer att arbeta ihop och ge vårt bidrag och CyberPhoto matchar det som företag. Vi kommer att redovisa hur mycket vi tillsammans, och för sig, har fått ihop när vi räknat ihop allt efter årsskiftet. Vår kampanj pågår till 31 december. Mera om UNHCR, hur du kan bidra och vår julhälsning från vår VD, Patrick, finner du via länken nedan.

CyberPhotos STÖD-JUL 2014: Se filmen och få all information här