Information: Julen 2014

Nu är det snart dags...det närmar sig med stormsteg och vi håller tummar och tår för att det ska hinna komma både kyla och snö, eller hur? Vi ska göra vårt bästa för att hjälpa till i julruschen genom att förenkla för dig som kund!

Lagershopen i Umeå är öppen extra mycket hela vägen till jul, nämligen 09:00-18:00 varje vardag fram till jul! Adressen är Gräddvägen 5 på Ersboda och vi har extra bemanning för att det ska gå extra fort och smidigt. Hemsidan är öppen dygnet runt och du kan beställa produkter ändå fram till måndagen den 22 december och hinna få din julklapp till julafton (vissa postnummersnummer exkluderade, är du osäker, besök Posten eller ring oss!). Se till att produkten du vill ha finns på lager (Lagerstatus stämmer på hemsidan då det är "live") så är det bara att beställa och vänta på paketet innan jul!

Vi erbjuder även faktura helt utan extra kostnad i december, delbetalning på 24 månader helt utan ränta och öppet köp tom 16 januari.

Alla ordrar som kommit in innan 17:30 packas och går iväg samma dag! (Gäller produkter som finns i lager)