Fujifilm Fujinon XF 50-140/2,8 R LM OIS WR

Test

För dig som använder Fujifilm så har vi börjat att leverera detta fina objektiv senaste tiden, 50-140mm, vilket kanske är ditt drömobjektiv? Mats har ännu en gång visat prov på ett ingående och utmärkt test, läs den kostnadsfritt hos oss!

Så här skriver Mats:Bra skärpa redan på största öppning till större del av bilden och över hela zoomomfånget. Nedbländad ett steg ökar skärpa och kontrast ytterligare och det blir oerhört skarpt och bra. Den är inte helt fri från kromatisk aberration, distorsion och vinjettering, men det förekommer i försumbara mängder och upplevs inte som störande.

Resten hittar du här: Fujifilm Fujinon XF 50-140/2,8 R LM OIS WR

OBS! Angående betyget i våra tester. Vi kommer att se över betyget på våra tester ännu en gång. Generellt är det största intresset för tester på produkter som levererar på en hög nivå och vi prioriterar så klart dessa produkter. Det betyder att Toppklass syns oftare än andra betyg även om vi senaste 2 åren fått en mera nyanserad bredd på betyg. Däremot så har även de flesta Toppklassare (Guld) sina svagheter vilket vi belyser i testerna. Ärlighet och kunskap är ledorden för testresultaten så att du som läser dessa kan lita på det vi skriver. Tack för att alla inspel och allt engagemang, det är vi oerhört tacksamma för!