Fantomen

Nyhet

Vi kan nu erbjuda DJI Phantom i vårt sortiment! Det här har blivit en standardprodukt för många som inte bygger sina egna eller behöver för användning av professionellt snitt. Det här är något som de flesta av oss skulle kunna ha nytta av...eller i alla fall nöje!

DJI har snabbt gjort sitt ett namn och det påminner starkt om när GoPro lanserades, en ny kategori som befäster ett nytt varumärke fort. Vi kommer att ha ett fullt sortiment och du kan redan nu läsa mera och beställa via länkarna nedan. Att kunna fjärrrstyra en flygande kamera och fotografera samt filma med den lät som science fiction bara för något år sen och idag kan du köpa små radiostyrda varianter för någon tusenlapp (för inomhusbruk finns från några hundralappar). Hör gärna av dig om du har flera frågor!

DJI Phantom 2 Vision +
DJI Phantom 2 Vision
DJI Phantom 2 + 3H-3D