Dörr Blixt DCF52 Wi Digital Power Zoom

Test

Mats har sprungit runt med ett helt gäng blixtar senaste tiden och det kommer att yttra sig i form av ett gäng tester på kameramonterade blixtar. Även om höga ISO blivit mer användbart så fyller blixten en bra funktion och därför är testerna guld värda!

Den första i vår serie tester blir Dörr DCF52 Wi, en ganska avancerad blixt men till ett lågt pris. Funkar det? Är det ett alternativ till original-modellerna? Så här skriver Mats: Ny förbättrad modell av den tidigare DCF50 Wi, som till ett mycket konkurrenskraftigt pris erbjuder funktionalitet som annars bara finns hos dyrare konkurrenter. Funktioner som TTL-slavblixt och höghastighetssynkronisering utmärker denna blixt i förhållande till de flesta andra i prisklassen.

Hela testet läser du, kostnadsfritt och öppet, här: Dörr Blixt DCF52 Wi Digital Power Zoom för Canon EOS

Läs även dessa:
Meike Speedlight MK-900 till Nikon
Meike Speedlite MK-580 till Canon